måndag 25 april 2011

Wow - så säger alla! Och tycker också att precis allt är magiskt!

Allt som är lite extra är wow, eller magiskt sedan en tid tillbaka. Det behöver förresten inte vara så värst extra för att någon ska haspla ur sig ett litet wow. Wow, vilken film! Denvabamagisk. Wow, vilken klänning! Wow, så snygg du är i håret! Jag säjerba´wow! Skitsnygg alltså! Har'u provat nya sprejen Honeyrufs med spretosan. Magisk alltså, jag säger ba'wow. Så fort någon spelar och sjunger en bra, halvdan eller riktigt dålig låt från någon tevesoffa, så nog tycker programledaren att den är wow och framträdandet magiskt, eller båda delarna. Det är lite synd på det som verkligen är wow eller magiskt. Ja, du som läser Eternellen lite då och då vet ju att jag hänger upp mig på vissa saker - lite småsurt sådär - bland annat på ord som jag tycker helt tappar sin styrka om de används till vad som helst och slits för hårt. Ja, du vet min käpphäst - kränkt - så den litanian ska jag inte dra igen. En av mina favoritskribenter - Dilsa Demirbag Steen - krönikör i DN skrev så bra om kränkt i förra veckan. Kommer inte riktigt ihåg hur hon sa, men det gick i alla fall ut på att i Sverige är vi specialister på att vara kränkta för minsta småsak.
Så till något helt annat: blåmesen har lämnat sitt otroligt fina lilla moss- och dunrede i min holk. Är det jag som skrämt iväg den, den där dagen när jag sopade? Eller katterna som ibland sitter på altanräcket eller tar en tupplur i korgstolen efter nattliga promenader?
Lite trist är det. Så här på påskens sista dag kan jag i alla fall konstatera att helgen varit oändligt varm och skön och att mat, vin och godis är alldeles för gott! Wow!

2 kommentarer:

  1. Ja en härlig påsk var det. Puss och kram C

    SvaraRadera
  2. Mmmmmagisk ;) Hihihiii! /A

    SvaraRadera