onsdag 27 juli 2011

Det finns inte tillräckligt med ord.

Jag skulle vilja skriva om Norge, hur vårt grannland och de fruktansvärta händelserna där tagit upp mina tankar de flesta av de senaste dygnens timmar. Men jag kan inte. Orden finns inte, inget räcker till för att beskriva hur jag känner. Denna bestialiska handling, ett verk av en enda man, som lämnat så många döda efter sig, så många sörjande närstående, landsmän och medmänniskor, så många svidande sår. Det är ohyggligt. Hur kan någon överhuvudtaget tänka ut något så förfärligt? Med Norge under huden känns sommaren inte längre lika underbar.

3 kommentarer:

  1. Kan bara hålla med... inga ord räcker till för det fruktansvärt hemska obeskrivbara... och ändå får du inte låta det ta din sommar ifrån dig... för då vinner han... och genom sådana dåd ska man inte vinna ens en millimeter av något. Sååå, ta tillbaka din sommar! och sänd kärlek och ljus till Norge för allt vad tygen håller. /Kram A

    SvaraRadera
  2. Helt rätt. Sommaren är fortfarande fin - men just nu mulen. Tack för kommentaren Tvåan! mamma

    SvaraRadera
  3. Obeskrivbart! Sommaren stannade av abrupt och nu en vecka efteråt känns det ungefär lika hemskt.Det gäller att se framåt ändå.
    Här är varmt!
    Kram

    SvaraRadera