måndag 16 februari 2009

Måndagsmorgon

Sover man hela natten utan avbrott känner man sej verkligen pigg och utvilad. Vaknade 06.35, hämtade in DN och fixade lite frukost. Helgen har varit trevlig och ganska fint väder dessutom med minusgrader.
Lördag: Slappardag fram till 15.00 då vi började laga middag till kvällens gäster, familjerna J och F. Husmans: små snittar, slottsstek med presskurka och strimlade smörsvängda morötter, apelsinsufflé till efterrätt. En angenäm kväll med goda vänner - kan man ha det bättre! Söndagsmorgon i lugn och ro, därefter promenad med Charlotte och Signe i Nibble. Tur att vi hade broddar, rena isgatan hela vägen. Jag är lite försiktig sedan akrobatövningen vid Marions strand i fredags då jag höll på att göra världens vurpa men häpnadsväckande nog "landade" på fötterna. Härlig kaffepaus med kardemummakringlor - aj aj aj passar inte GI-dieten men gott var det - vid lilla sjön. Anna bjöd på middag, generöst som alltid: fina räkor, fantastisk piggvar med pepparrot och smält smör. Vi stod för genomgående mousserande rosa - för att fira A:s nya jobb. Johan tyvärr sjuk.
Måndagen ligger blank framför oss - inget program - men resten av veckan har vi något varje dag. Pensionärslivet är hektiskt! Kanske vi går på bio i kväll, det är mycket bra som går exempelvis Mammut på Camera.

1 kommentar:

  1. Jag tycker också att det var en jätteskön promenad i Nibble igår. /Charlotte

    SvaraRadera