tisdag 10 februari 2009

Igår hann vi mycket

Buss/T-bana till stan - banken - bio - Solresor - bad/massage på Centralbadet - Air-Tours - hem med buss och T-bana. Minsann en heldag, mycket trevlig. Såg Maria Larssons eviga ögonblick - bildmässigt en fantastiskt vacker, händelserik i sin stillsamhet. Den 21 mars åker vi till Puerto de Mogane för två veckor, det ska bli härligt med sol och bad. Som om inte det vore nog! Efter sköna timmar på Centralbadet med bastu och massage gick vi till Air-Tours och slog till med en resa 4-dagar i Florens i maj! Full fart hemåt. Synd att jag inte hade stegräknaren på mej, det hade blivit ett bra dagsresultat. En bra dag - och det bästa av allt: Anna har fått ett jobb som hon väldigt gärna ville ha. Lycka till!

Skype-premiär

Vi har laddat ner Skype - med hjälp av Charlotte, Anna och Johan - och inköpt en webbkamera/mikrofon. Tur att vi har barn som är snälla som efter söndagsmiddagen hjälper sina tekniskt obildbara föräldrar. Så nu kan vi även se Malin i Florens och hennes Freddy lite oftare. Lite struligt att komma igång hade vi - men så småningom gick det och vi både såg och hörde dem och vise versa. Helt otroligt!!! Vi tramsade och pratade i nästan en timme

Lördagslunch

Dimman låg tät över nejden från tidig morgon och dröjde sej kvar hela dagen. Väldigt trevlig lördagslunch hos gamla bekanta som vi fått ny kontakt med på sistone. Det är härligt att kunna ta upp gamla kontakter utan att det på något sätt känns konstigt. Och roligt att träffa nya människor. Timmarna flög iväg under roliga och givande samtal och många glada skratt till en god färslåda, rödvin och sorbet.

Och idag då? Det är lite kallt igen, en och annan solstrimma visar sej mellan molnen. Halt som sjutton på sina ställen, man får verkligen se sej för. Promenerade till Näsby Park och hämtade Jan på Friskis & Svettis i nästan samma raska takt som vanligt. Och det kändes bra. Tvättat och strukit. Och pratat i telefon med Anna, Charlotte, Monica, Barbro och Birgitta - nu måste jag ringa Gunilla och höra hur det är med hennes knä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar